0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Tomas Tobisson, Angamato Ekonomikonsult, Pappershög, Bokföring, Redovisning, Bokslut, totaladministration  Tomas TobiassonTomas Tobisson, Angamato Ekonomikonsult, Pappershög, Bokföring, Redovisning, Bokslut, Totaladministration

Vill du ha hjälp med att få ordning på din pappershög? Totaladministration

Vi på Angamato kan hjälpa dig att få ordning på pappershögen och din bokföring.

Vi på Angamato Ekonomikonsult AB kan hjälpa dig med det. Vi tycker det är roligt att sortera upp alla fakturor, kvitton, inbetalningar och hjälpa företagare att hålla kontroll på sin bokföring.

Angamato har tillsammans med Tomas Tobiasson den kunskap och erfarenhet som krävs för en bra bokföring.

Angamato Ekonomikonsult AB har lång och gedigen erfarenhet om vad som du som småföretagare har för önskemål och de regler och lagstiftning som gäller. Tomas Tobiasson har hjälpt olika företag med att få kontroll på sin administration sedan ur minnens tider(1984), både med egna byråer och som anställd. Alla som jobbar hos har lång erfarenhet från att hjälpa företagare med sitt pappers-arbete. Detta borgar för att du skall känna dig trygg som kund hos oss.

Vi på Angamato vet att alla företag är olika och anpassar våra tjänster efter dina önskemål.

Vi vet alla företag är unika, precis som vi människor är. Vi ser därför nödvändigt att få de tjänster anpassade till utifrån ditt företagsbehov. Hos oss väljer du själv vad du vill att vi på Angamato Ekonomikonsult skall göra och vad du vill göra själv. Totaladministration

För dig som hatar allt vad papper heter så är Total administration den tjänst som passar dig .

Vi har kunder som hatar allt vad papper heter och vill satsa 100 % på sitt företags kärnverksamhet. De låter vi bli deras hela kontor. Vi sköter allt från att öppna posten till att upprätta ett komplett årsbokslut och deklarationer. Vi tittar också över allt runt i kring dig och din familj. Det kan gälla allt från försäkringsfrågor, testamenten och andra juridiska avtal, utdelningsutrymme i företag och hur du rent praktiskt kan få mer pengar över i plånboken. Är du intresserad av denna tjänst läs mer på TOTAL ADMINSITRATION (läs mer genom att klicka på texten).

För dig som kan tänka dig öppna posten och sortera den är det vår löpande redovisning som passar dig .

Vi har kunder som är den traditionella typen. Med andra ord som de flesta av oss är och tycker att det man kan öppna och sortera posten själv och sedan skicka över de papper som skall bokföras och då väljer man vår tjänst löpande bokföring istället. Sedan blir det naturligt att vi upprättar moms- och ev. arbetsgivardeklaration, en massa rapporter, statistik till olika myndigheter och i slutändan gör ett bokslut och en inkomstdeklaration för både företaget och dess ägare och ägarfamiljerna. Är du intresserad av denna tjänst så läs mer på LÖPANDE REDOVISNING (läs mer genom att klicka på texten).

För dig som vill sköta den löpande redovisningen själv, men ändå vill ha någon att fråga så kan det vara vår tjänst som ekonomiskt bollplank som passar bäst för dig.

Vi har kunder som anlitar oss som använder oss som bollplank för frågor när de bokför sina transaktioner i t.ex. Visma E Ekonomi. Sedan överlåter de att göra avstämningar och årsbokslutet till oss.

Vi skräddar syr de tjänster som passar bäst för just ditt företag. Totaladministration

Vilken av tjänsterna skulle passa dig allra bäst? Det är du som skall avgöra vad du behöver hjälp med och vad du kan göra själv. Som om du är intresserad att vi skall hjälpa dig och ditt företag, så ta och ring till Tomas Tobiasson på telefon 0770-33 99 25 så berättar han mer. Hos oss är det alltid du som är kund och bestämmer vad du behöver hjälp med.

Följ oss på sociala media. Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,

Klicka på bilderna och bli vidare kopplad till våra sidor.  Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Totaladministration

Fb logga Angamato

Facebook

Google +

Linkedin Totaladministration

 

 

 

 

 

Kontakt med oss på Angamato Ekonomikonsult  

Tomas Tobisson, Angamato Ekonomikonsult, Pappershög, Bokföring, Redovisning, Bokslut, Totaladministration,

Det är lätt att  ta kontakta med Angamato Ekonomikonsult.

Även om det fysiska avståndet kan kännas långt, så är vi aldrig längre bort än en telefon, surfplatta eller en dator.

[contact-form-7 id=”3122″ title=”Vi är intresserad av att få kontakt med Angamato Ekonomikonsult AB”

Av Tomas Tobiasson

Tomas Tobisson, Angamato Ekonomikonsult, Pappershög, Bokföring, Redovisning, Bokslut