0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Artiklar från Angamato Ekonomikonsult.

Artiklar från Angamato Ekonomikonsult.

 

Artiklar från Angamato Ekonomikonsult

Artiklar från Angamato

Här presenterar vi Artiklar från Angamato Ekonomikonsult som handlar ekonomi och juridik. Våra artiklar vänder sig till dig som jobbar i ett mindre företag och vill  läsa artiklar på enkel svenska. Vår målsättning är att alla ska förstå. Du ska inte behöva ha en massa fackkunskaper inom våra arbetsområden.

Vi tror på kunskapsekonomi och delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenheter.

Vi tror att kunskapsekonomin även ska finnas inom ekonomins och juridikens värld. Låt oss hjälpas åt att sprida kunskap vidare. Genom kunskapsspridning  ökar vi allas möjlighet till ökad kompetens. Den kunskap som artiklar från Angamato förmedlar är gratis. Vårt syfte med dessa artiklar är att du skall förstå vad ”fackfolket” har så svårt att förklara.

Vi kan inte allt. Men vi försöker dela med oss av den kunskap något som vi vet att våra läsare uppskattar.

Artiklar från Angamato kommer direkt från verkligheten.

Många av de ämnen som vi skriver om kommer direkt från våra läsare och klienter.  Har du själv funderingar över något inom vårt arbetsområde? Dra dig inte för att ställa en fråga.

Har du funderingar eller förslag på artiklar från oss? Ge oss gärna förslag.

Denna frågeservice är helt kostnadsfri oavsett om du är klient hos oss eller inte. Skulle frågan vara av mer personlig art och behöva lite specialinsatser  kan det kosta några kronor. Men innan vi drar i gång ett sådant arbete, så säger vi till. Du får du ett uppskattat max pris. Sedan avgör du om vi skall gå vidare eller inte.

Frågor sänds via mejl på info@angamato.se eller ring oss på telefon 0770-33 99 25. Det är  tillsammans med dig som vi får uppslag på nya artiklar. Vi lovar att inte göra dig besviken.

Kom ihåg! Det finns inga dumma frågor, men det finns en massa dumma svar.

Angamato Ekonomikonsult kan hjälpa dig med:

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Angamato Ekonomikonsult

 Affärsjuridik, Krisföretag som inte vill gå i konkurs

Ta kontakt med oss på Angamato Ekonomikonsult AB.

Vi på Angamato Ekonomikonsult är medvetna om att det kan vara svårt att hitta rätt byrå som passar just ditt företags behov av bokföring. Men vi är intresserade av att få kontakt med just dig och se vilka av våra tjänster som skulle kunna passa just dig och ditt företag. Vi lovar att gör allt som står i vår makt för att du inte ska bli besviken för att du tog kontakt med oss. Välkommen att ringa oss på 0770-33 99 25 eller använda vårt kontaktformulär genom att klicka på bilden här nedanför.

  Följ oss på sociala media. Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,

Klicka på bilderna och bli vidare kopplad till våra sidor.

Fb logga Angamato

Facebook

Google +

Linkedin

 

 

 

 

 

 

Artiklar från Angamato Ekonomikonsult.