0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Om du inte kan eller vill sköta din bokföring själv, Tomas Tobiasson, Angamato Ekonomikonsult, Fasta priser, Bokföring, Redovisning,

Du är inte ensam om tycka du inte kan eller vill sköta din bokföring själv. Det är många som tycker att bokföring är tråkigt och krångligt.

Det finns en nyligen presenterad undersökning som säger att 62 % av företagarna i Sverige tycker att det här med att sköta företagets administration och framför allt bokföring är jobbigt. Är du en av dessa 62 %  så har vi lösningen på ditt bekymmer. Vi på Angamato Ekonomikonsult hjälper gärna dig att sköta dina papper efter konstens alla regler.

Om du inte kan eller vill sköta din bokföring själv, så varför skall du göra det. De flesta av våra kunder tycker det är värt varenda krona att låta oss hjälpa till istället för att jobba sena kvällar och helger. Ska inte du göra lika dant som dem.

Vi har skapat en tjänst som vi tror skulle passa dig bra, utan att behöva kosta skjortan.

Vi erbjuder dig att Outsourca hela din ekonomiavdelning till oss för en fast månadspeng. Här väljer du själv vad som skall ingå i vårat ekonomipaket. Du betalar bara för det som du väljer att lämna bort och inte för något annat krafs som andra kollegor i branschen bara säljer på dig.

Här ser du våra priser för våra vanligaste bokförings tjänster.

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Om du inte kan eller vill sköta din bokföring själv

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Om du inte kan eller vill sköta din bokföring själv

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Om du inte kan eller vill sköta din bokföring själv

Nu har vi presenterat vad våra vanligaste tjänster inom bokföring kostar hos oss. Så nu är det bara att välja de paket som passar dig och dina behov allra bäst.

Nu har vi försökt att på ett sakligt och korrekt sätt försökt tala om vad våra olika tjänster kostar och vad som ingår i dessa. Vi vet att vi inte alltid är den billigaste redovisningsbyrån alla gånger. Men i gengäld så håller vi en hög kvalité på det arbete som utförs på vår byrå. Vi har tyvärr konstaterat att vi tagit över klienter som haft kontoret på fickan eller anlitat en kompis fru för att sköta pappren. Visst det kostade kanske inte lika mycket i kronor och ören som hos oss. Men i slutändan har man fått betala betydligt mer p.g.a. alla de felaktigheter som uppkommit p.g.a. okunskap eller slarv.

 

Vi jobbar alltid med skriftliga uppdragsavtal mellan oss och våra kunder.

Angamato Ekonomikonsult AB har valt att följa den standard som redovisnings branschen seriösa aktörer har fastställt. Det är något som man i branschen kallar för REKO. Något som alla tjänare på och gillar. Även våra vänner på olika myndigheter och banker gillar REKO och vem vet kanske vi snart får en lagstiftning om att alla måste följa Reko.

Vi tycker också att det är bra med ett skriftligt uppdragsavtal mellan oss och våra kunder. Det är en trygghet både för dig som kund och oss som byrå. Om det skulle vara något mot förmodan som vi skulle bråka om i framtiden, så finns det alltid ett uppdragsavtal att falla tillbaka på.

Vi ställer också krav på dig som kund.

Vi utgår från att alla företagare vill göra rätt för sig och skulle du eller ditt företag ha gjort något fel fram till nu så får det stå för dig. Men om du vill vara kund hos oss, så måste du ha en önskan om att följa alla lagar och regler som gäller för din verksamhet. Gör du ett misstag så skall vi försöka att rätta till det hela. Men har du en grundinställning att lura staten eller dina leverantörer, då kommer du inte bli nöjd med oss som redovisningsbyrå heller. Vi vill ha nöjda kunder som har som målsättning att sköta sig och sitt företag.

Följ oss på sociala media. Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,

Klicka på bilderna och bli vidare kopplad till våra sidor. Om du inte kan eller vill sköta din bokföring själv

Fb logga Angamato

Facebook

Google +

Linkedin

 

 

 

 

 

Kontakt med oss på Angamato Ekonomikonsult 

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Om du inte kan eller vill sköta din bokföring själv

Det är lätt att  ta kontakta med Angamato Ekonomikonsult.

Även om det fysiska avståndet kan kännas långt, så är vi aldrig längre bort än en telefon, surfplatta eller en dator. Tomas Tobiasson

  Vi är intresserade av att få kontakt med Er.

  Fyll i nedanstående uppgifter så tar vi kontakt med Er.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer där vi kan nå dig

  Här kan du ange om det är något annat som du vill ha besked på eller om önskad tidpunkt då vi ringer upp

  T

   Tomas Tobiasson, Bokföring, Redovisning, Om du inte kan eller vill sköta din bokföring själv,