0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Personal – Angamato Ekonomikonsult AB –

Personal hos Angamato Ekonomikonsult AB.

Vår Personal består av bl.a. av  Tomas Tobiasson m.fl.

Här nedan presenterar vi vår personal med foto, telefonnummer, mejl och ev. Skypeadress. Hela Angamatos personal finns till för din frågor. Vem du än väljer att prata med så kommer vi alltid att försöka hjälpa dig på bästa sätt. Vi är tillför att serva dig och våra kunder personalen består  av Tomas Tobiasson m.fl.

Personal - Angamato Ekonomikonsult - Tomas Tobiasson

Tomas Tobiasson

Namn: Tomas Tobiasson

Telefon 0770-33 99 25

Mobiltelefon 070-193 74 08

Mejl: tomas@angamato.se

Skype: tomas.tobiasson

Arbetsuppgifter: Redovisningsfrågor, lönehantering, bokslut, obeståndsrätt, skatterätt och tvistemål.

Utbildning: Tomas Tobiasson har en formell förvaltningssocionomexamen bakom sig. Han har vidare läst ett antal kurser inom affärsjuridiken på högskolenivå. Vidare  har  han deltagit i bl.a. ett antal kurser som anordnas av Sveriges Redovisningskonsulters förbund SRF. Därutöver har han deltar han regelbundet inom olika utbildningar inom hans ämnesområde.

Mer om Tomas!

 

Personal - Angamato Ekonomikonsult - Carina Karlsson

Carina Karlsson


Namn: Carina Karlsson

Telefon 0250-51 19 65

Mobiltelefon 076-677 74 65

Mejl: carina@angamato.se

Skype:

Arbetsuppgifter: löpande redovisning, budget, lönehantering, bokslut, coaching.


Personal - Angamato Ekonomikonsult - Zeus

Vår vaktchef Zeus

Namn: Zeus

Här ser du vår lille vaktchef Zeus. En liten trevlig kompis som ofta är med oss på kontoret. Han största nöje är att jaga katter. Zeus har varken telefon eller någon mejladress. Han är dock tillgänglig om du kommer på besök. Men om du inte gillar hundar så säger du till husse eller matte så stannar han hemma när du kommer på besök.

 

 


Personal - Angamato Ekonomikonsult - Isak

Isak vår vice vaktchef.

Namn: Isak

Här är jag Isak, som är med på eftermiddagarna på kontoret. Matte och husse säger att jag inte tillhör Personalen på Angamato. Men de tycker det är väldigt trevligt när jag är med. Har tjatat lite om att få en sådan där mobiltelefon och egen mejladress. På förmiddagarna så brukar jag ligga hemma och sova. Det är skönt att vara lite för sig själv i bland. Men ibland så får jag för mig att jag skall vara med hela dagen. Men då blir jag så trött, så trött.