0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Total administration från – Angamato Ekonomikonsult.

Total administration är en tjänst som innebär att vi sköter hela företagets ekonomi. Vi tar hand om allt från postöppning till färdigt årsbokslut. Du kan lugnt ägna dig åt din kärnverksamhet och vi sköter din administration. Du betalar bara för den tid som vi använder åt just ditt företag. Vi ser till att du får de ekonomiska rapporter som vi kommit överens om. Vi sköter alla kontakter med banker, leverantörer, kunder, skatteverket och andra myndigheter i ekonomiska frågor. Självklart kan du välja att sköta vissa kontakter själv. Vi ser till att du fårkontroll över ditt företags ekonomi.

Total administration

En tjänst för dig som hatar papper.

Total administration är en tjänst som innebär att vi sköter hela företagets ekonomi. Vi tar hand om allt från postöppning till färdigt årsbokslut. Du kan lugnt ägna dig åt din kärnverksamhet och vi sköter din administration. Du betalar bara för den tid som vi använder åt just ditt företag. Vi ser till att du får de ekonomiska rapporter som vi kommit överens om. Vi sköter alla kontakter med banker, leverantörer, kunder, skatteverket och andra myndigheter i ekonomiska frågor. Självklart kan du välja att sköta vissa kontakter själv. Vi ser till att du får kontroll över ditt företags ekonomi.

Egen ekonomiavdelning till låg kostnad.

Med andra ord får våra klienter en ”egen ekonomiavdelning” genom att använda sig av vår tjänst total administration. Det är inte bara de stora företagen som behöver det. Vi tror att den här tjänsten passar många småföretagare, som är duktiga entreprenörer inom sitt arbetsområde. Visst kostar det en liten slant, men vad är det inte värt att slippa jobba med sin administration på kvällar, helger och nätter. Den frigjorda tiden kan du ägna åt famlijen, vänner, bekanta eller varför inte något roligt fritidsnöje. Det är heller inte många småföretagare som kan säga att man har en egen ekonomiavdelning på sitt företag. Skaffa dig en egen ekonomistab redan idag.

Du kan alltid känna dig lugn och trygg, samt sova gott om natten med vår tjänst total administration.

Med denna tjänst kan du sova gott om natten, utan att vara orolig över morgondagens bekymmer. Hos oss kan du vara trygg med andra ord. Om vi ser något som inte står rätt till i företaget, slår vi larm i god tid. Har du själv några funderingar över något som rör ekonomin eller juridikens värld, så är det alltid lätt att nå oss via telefon, Skype eller mejl. Vi har öppet måndag till fredag från kl. 08:30 till kl. 16:00. Men vi gör som de flesta av oss småföretagare, vi servar våra klienter även på andra tider än de som är officiella. Så du når oss nästan alltid numera. För det är väl det som totaladministration handlar om. Tillgänglighet med andra ord.

Gör som flera andra företagare!

Använd dig av vår tjänst Total administration och satsa din tid på det som verkligen gör att du tjänar pengar och utvecklar ditt företag med. Varför skall du behöva lägga tid på att sköta papper, när vi kan göra det istället. Visst är vi lite konstiga, som älskar att hjälpa dig och andra med sin redovisning. Men det är väl tur att vi är olika här i världen. Vi ser framemot att få kontakt med dig.

Kontakta oss

Kontakta oss Totaladministration.

Angamato är din hjälpande då det gäller ditt företags administration. Ring oss på 0770-33 99 25! Eller varför inte använda vårt Kontaktformulär Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

  Vi är intresserade av att få kontakt med Er.

  Fyll i nedanstående uppgifter så tar vi kontakt med Er.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer där vi kan nå dig

  Här kan du ange om det är något annat som du vill ha besked på eller om önskad tidpunkt då vi ringer upp