0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Bokföring

Bokföring, Angamato Ekonomikonsult, Tomas Tobiasson

Bokföring behöver inte vara svårt eller krångligt.

Företagare tänker ofta att det här med bokföring är både krångligt och svårt och förvisso kan det vara så. Vi på Angamato Ekonomiskonsult tycker inte att det är så svårt egentligen. Det handlar om att skapa ordning och reda bland företagets olika intäkter och kostnader. När den ordningen är skapad tar man fram en bild över det ekonomiska läget i företaget. Det kräver både kunskap och mycket erfarenhet för att alla siffror skall hamna rätt. Med vår hjälp blir det här lekande lätt.

Varför är det så viktigt att man har en bra löpande bokföring?

Många företagare anser att det enda skälet till att man har en bokföring i företaget är att det är något som lagen kräver och förvisso är det så att det finns ett lagkrav. Men det är absolut inte därför som det är viktigt att sköta sin bokföring på ett effektivt och korrekt sätt.

Enligt oss ger det en bra kontroll över företagets ekonomi. Det är viktigaste skälet till att man skall ha en korrekt bokföring. Vi kan hjälpa dig med att ta fram det beslutsunderlag som du och företaget behöver.

Vi hjälper dig att maximera vinsten i ditt företag utifrån det material som dina siffror visar. För visst vill du i slutändan tjäna pengar på allt det arbete du och dina medarbetare lägger ner i företaget. Visste väl det. Detta ingår som en extra bonus när vi får sköta dina papper.

Alla företag är unika och har olika behov av bokföring.

Olika företag har olika behov av vad man enkelt behöver kunna läsa ut av sin bokföring. Ett större företag har ett större behov av sina siffror än det lilla företaget. Det handlar mycket om att kunna följa upp olika specifika kostnader, på ett så enkelt sätt som möjligt. I grunden är det ändå samma lagkrav på dig som driver en liten källarverksamhet som den som driver ett företag med flera hundra anställda.

Vi skräddarsyr våra bokföringstjänster efter ditt och ditt företags behov.

Vi på Angamato Ekonomikonsult anpassar oss efter ditt företags behov och utifrån den kunskapsnivå ni innehar. Vi anser att alla kunders bokföring ska anpassas efter den nivå  som företagaren har behov av och inte efter det som vi som byrå kan leverera.

Det är viktigt att du har en minimikvalité på din bokföring.

Det är också viktigt att din bokföring är korrekt och uppfyller de krav som bl.a. Skatteverket ställer på dig som företagare. Tyvärr finns det mindre noggranna kollegor i branschen som har upprättat bristfälliga siffor åt sina kund. När Skatteverket tittar närmare på bokföringen håller den inte måttet. Detta har fått till följd att företaget drabbats av en massa extra kostnader. Vilket inneburit betydligt högre totalkostnader än vad företaget haft. Det är totalkostnader som räknas eller hur.

Vad säger lagen om hur ett företags siffror skall redovisas?

Den lag som reglerar hur man ska bokföra sina papper är i grunden bokföringslagen. Genom att klicka på knappen här nedanför kan du läsa mer.

Bokföringslagen, Bokföring

Vi har sysslat med bokföring i mer än trettio år.

Vi på Angamato Ekonomikonsult har arbetat med bokföring under mer än trettio år. Det är en ganska lång tid eller hur. Detta borgar för att vi både har den kunskap och erfarenhet som behövs för att vara en trygg och pålitlig partner vad gäller ditt företags behov av bokföring.

Följ oss på sociala media. Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,

Klicka på bilderna och bli vidare kopplad till våra sidor.  Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,

Fb logga Angamato

Facebook

Google +

Linkedin

 

 

 

 

 

Kontakt med oss på Angama

 

Ta kontakt med oss på Angamato Ekonomikonsult AB.

Vi på Angamato Ekonomikonsult är medvetna om att det kan vara svårt att hitta rätt byrå som passar just ditt företags behov av bokföring. Men vi är intresserade av att få kontakt med just dig och se vilka av våra tjänster som skulle kunna passa just dig och ditt företag. Vi lovar att gör allt som står i vår makt för att du inte ska bli besviken för att du tog kontakt med oss. Välkommen att ringa oss på 0770-33 99 25 eller använda vårt kontaktformulär genom att klicka på bilden här nedanför.

Bokföring, Angamato Ekonomikonsult, Tomas Tobiasson, Kontakt, Kontakt med Angamato Ekonomikonsult

 

Genom att klicka på bilden här nedanför så får du enkelt kontakt med oss på Angamato Ekonomikonsult