0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Digitala tekniken

Ekonomi och redovisning grundbulten i ett företags framgång.

Digitala tekniken ger möjligheter.

Många funderar säkert över hur vi kan hjälpa kunder över hela landet och sitta mitt ute i skogen i Dalarna. Men det går alldeles ypperligt. Vi behöver inte finnas på fina gatan i Stockholm eller i någon annan stad som ligger närmare dig. Vi sköter de flesta kontakterna via Skype och telefon. Både effektivt och enkelt.

Digital teknik prisvärd, sparar tid och miljö.

Det bästa med att använda den nya tekniken är att den är så otroligt prisvärd. Det enda som krävs är tillgång till en internetanslutning, en dator, en telefon eller en padda. Vi vet att många känner sig lite skrämda inför vilka möjligheter som den nya digitala tekniken erbjuder. Det var också vi innan vi vågade prova. Förr åkte vi ca 15 000 mil med våra bilar och la en massa tid på själva resandet. Idag gör vi samma insatser med bara 3 000 mil på vägen. Det är skillnad det. Tänk vilka utsläpp som det medför.

Troligen har du redan den utrustning som krävs.

De flesta datorer har idag en webbkamera som standard eller så kan man köpa en för några hundralappar. Det är inte bara vi som tycker det är bra med den digitala tekniken. En vän till oss som passerat pensionsåldern för några år sedan håller regelbunden kontakt med sina barnbarn i Sydamerika. Hon tycker att Skype är toppen. Tänk vilka möjligheter som den nya tekniken  medför. Programvaran kan säkert och kostnadsfritt laddas ner från nätet.

Det har sina fördelar att använda Skype.

Det bästa med  är att det inte kostar något att använda Skype,  än så länge är det helt gratis. Det enda som kostar är själva internetabonnemanget, men det har ju de flesta redan idag. Idag är det inte bara de större bolagen som kan utnyttja den digitala tekniken. Även vi som är småföretagare och privatpersoner kan göra det.

Så här enkelt skaffar du ett eget Skypekonto.

Genom att klicka här så kan du skaffa dig ett Skypekonto redan idag.

Så här enkelt skaffar du dig en egen mailadress via g-mail.

Genom att klicka här så kan du skaffa dig en egen mailadress via g-mail.