0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Vända förlust till vinst med hjälp Angamato

Vända förlust till vinst

Många företag som idag går med förlust vill vända sin förlust till vinst igen. Du driver säkert ett sådant företag, eftersom du  valt att kika på den här sidan.

Vända förlust till vinst oavsett din nuvarande situation.

Vända förlust till vinst oavsett din nuvarande situation.

Oavsett hur just ditt företag ser ut idag finns det alltid en möjlighet att förändra det som gått snett till ett blomstrande och vinstgivande företag igen. Genom ett strategiskt tänkande, vända förlust till vinst, oavsett din nuvarande situation. Det viktiga är att man tar ett beslut och sedan bestämmer sig för att förändra det som krävs, för att vända skutan på rätt köl igen. Det finns hjälp att få. Men det är du som först måste ta beslutet att du vill förändra din situation och ditt företags negativa trend.

 

Vända förlust till vinst_ Du måste välja väg för framtiden.

Du måste välja väg för företagets framtid.

Det gäller för dig att ta ett beslut om att vända förlust till vinst.

När du väl har beslutat dig för att vända förlust till vinst,  måste du vara beredd att arbeta hårt och effektivt mot den vinst som du vill uppnå. Du måste vara beredd att göra allt som krävs av dig och ta hjälp av de som kan hjälpa dig. Men vi vågar lova dig en spännande resa och ett lyckat resultat. Vad som är ett lyckat resultat för dig beror på vilka mål du sätter upp. Målen kan vara så olika för olika personer och företag. Vi utgår från att du vill ha en positiv ekonomisk utveckling i företaget.

 

Vända förlusten till vinst genom att att ta tempen på ditt företag

Vi börjar med att ta tempen på ditt företags dagssituation.

Var börjar man då? Vi brukar starta upp våra samtal med en klient, med att först ta tempen på dagssituationen. Tillsammans tittar vi  på bolagets ekonomiska situation, precis som den är. Inte hur den borde vara, utan den ekonomiska situation som företaget och du befinner dig i just idag. Inte för ett år sedan, tre månader sedan eller för en månad sedan. Det är dagssituationen som gäller. För att resultatet skall vara framgångsrikt, krävs att du är ärlig mot dig själv och mot oss. Prata inte om den där affären som kanske är offererad och kanske kommer in. Nej, håll dig till den nakna sanningen. Allt annat är oväsentligt, det är bara hårda fakta som gäller. Har man en balans-  eller resultatrapport per dagens datum är det bra. Annars ser vi till att skapa en preliminär, tillsammans med dig. Vi gör det för att vända förlust till vinst och inget annat. Vi vet att det här kan kännas jobbigt och mycket prestige kan behöva offras, men de flesta som har gjort denna analys brukar vara tacksamma efteråt.

 

Vi tar fram tillsammans med dig ett antal SMARTA-mål för din verksamhet.

Efter analysen börjar man att sätta upp ekonomiska mål för sin verksamhet. Det sägs att enbart 3% av vår befolkning har fastställda mål, som är fastställda och skriftliga. Det handlar inte om dina önskningar och tyckande. Det handlar om att sätta upp smarta mål. Ett smart mål ska vara Specifikt, Mätbart, Attraktivt, Realistiskt, Tidsbestämt och lätt att Analysera. Här gäller också nakna sanningar och hårt arbete. Det är också viktigt att målen är dina egna och inte något som någon annan bestämt. Att målen skall vara nedskrivna är också en bra grund för att de skall förverkligas.

Vända förlust till vinst genom att sätta upp dina mål för företagets vinst

Sätt upp dina mål för företagets vinst.

Vi upprättar en handlingsplan för att du skall nå dina SMARTA-mål.

När din målbild är helt klar,  gäller det att se till att de förverkligas och att du börjar ta det första steget mot en ljusnande framtid. I denna fas,  brukar vi tillsammans ta fram en åtgärdsplan för att uppnå det vi bestämt tidigare. Även det här momentet bör skrivas ned, för att senare kunna gå tillbaka och se om vi följt den plan som tidigare fastställts. Det gäller med andra ord  att fastställa en färdplan eller en handlingsplan för hur ditt företag ska vända förlust till vinst. Arbetet med att ta fram handlingsplanen är något som vi gör tillsammans med våra klienter. Vi lägger ned otroligt mycket arbete för att klargöra vad som behöver göras, för att dina mål ska bli verklighet inom den tid som bestämts tidigare, i din målbild. Ibland så kommer omvärlden att under resans gång tvinga oss att tänka om, när det gäller hur vi ska uppnå dina målsättningar. Man måste kanske ändra lite i handlingsplanen, men i mål kommer du, eller hur? Du skall ju vända förlusten till en vinst, eller?

 

Har du bestämt dig för att vända förlust till vinst? Kontakta oss

Kontakta oss

Vända förlust till vinst

Klicka på bilden och använd vårt kontaktformulär

Du är välkommen att diskutera hur du kommer vidare.

 Ring oss på 0770-33 99 25! Eller varför inte använda vårt Kontaktformulär

Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.