0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Spartips från Angamato Ekonomikonsult AB

Spartips från oss

Enkla spartips

 

 På de här sidorna kommer vi att försöka ge lite tips på hur man kan sänka sina kostnader i sitt företag. Våra tips är hämtade från vårt 40 åriga liv, som konsult, redovisare och anställningar på olika nivåer inom små och medelstora företag.

Spartips till företag.

Våra tips, är i första hand avsedda för mindre och medelstora företag inom och utom våra gränser. Tipsen

i den här serien  handlar inte om skatteplanering, utan om saker som du själv kan göra som företagsledare. De är ganska enkla att genomföra och brukar ge mycket bra utdelning i förhållande till sin insats.

Använda våra tips och sänk dina kostnaderna.

Genom att aktivt använda tipsen  kan man sänka kostnader för sitt företag med många kronor. Hur mycket ett enskilt spartips kan generera beror bl.a. på bransch, storlek på företag och tidigare besparingsåtgärder som man redan genomfört.

Det handlar inte bara om att öka omsättningen i ett företag.

Tyvärr är det så att många företag och banker stirrar sig blinda på hur mycket ett företag omsätter. Visst kan det vara intressant i många fall. Men enligt vår mening  är det alltid sista raden som räknas. D.v.s. hur mycket överskott(vinst) som ett företag generar. Vi har bestämt oss för att kostnadsfritt dela med oss av våra idéer och tankar. Genom att använda dessa tips

ökar man sitt resultat på sista raden.

Registrera dig för att få fler tips via e-post.

Om du vill ha nya spartips direkt i mejlen så registrera dig för dessa på Formuläret för spartips.

Kommentera gärna våra sidor.

Våra sidor som handlar om spartips får du gärna kommentera. Du får också gärna ge uppslag på nya spartips som du vill att vi ska skriva om. Enklast  genom att använda vårt kontaktformulär. Genom att dela med oss till varandra,  kan vi hjälpas åt att uppnå lönsamma företag.