0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Löpande redovisning för ditt företag – Angamato Ekonomikonsult

Angamato Ekonomikonsult Tomas Tobiasson Löpande redovisning, Bokföring

Löpande bokföring

Löpande Redovisning

Löpande redovisning för alla företag.

Löpande redovisning är viktigt för att ett företag ska fungera. Många företagare ser det som ett måste och en belastning. Det gör inte vi och våra klienter. Den löpande redovisningen är ett bra beslutsunderlag  för dig som ägare och företagsledare. Det är viktigt att man kan lita på de siffror som presenteras. Vi på Angamato, erbjuder dig som har upp till ca 10 anställda och en omsättning från 1 kr till ca 10.000. 000 kr vår tjänst löpande bokföring. Du är välkommen att bli kund hos oss.

Redovisningsarbetet kräver kunskap.

Redovisning är ganska komplicerat och kräver god kunskap om olika regler och praxis. Därför har många kloka småföretagare valt att anlita en redovisningsbyrå. Vi på Angamato har både den kunskap och erfarenhet som behövs. Vill du sköta den löpande redovisningen själv,  kan vi vara den du ringer och frågar om du känner dig osäker i redovisningsfrågor. Vi kan också hjälpa dig att lägga upp effektiva egna rutiner för själva redovisningsgsarbetet.

Vi anpassar den löpande redovisningen till ditt företag.

Vi på Angamato har specialanpassat våra tjänster, så att de passar till just dina behov. Varje företag är unikt, vi vill lära känna dig som kund i samband med starten av vårt uppdrag för att försäkra oss om vad du vill ha.

Vi skräddarsyr dina ekonomirapporter.

Vi skräddarsyr våra ekonomirapporter så att  du förstår vad de innebär. Vår slogan handlar om att kommunicera på rätt sätt och lyder; vanligt folk på vanlig svenska och de lärda på latin. Genom Angamato får du hjälp med att göra din löpande redovisning så enkel som möjligt. Du skall inte behöva några högre ekonomiska kunskaper för att förstå hur ditt företag mår. Det handlar om en massa siffror som skall tolkas. Men vi hjälper dig med tolkningen.

Vi har kunder över hela landet.

Vi har kunder som vill lägga alla papper i ett kuvert och sedan låta oss sköta resten. Andra vill sköta t.ex. faktureringen själva, betalning av fakturor m.m. Vi anpassar helt enkelt våra tjänster inom redovisning och våra övriga tjänster för dig, oavsett om du driver aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma!

Fokus på god kundkontakt är viktigt för oss.

Våra tjänster är anpassade för den digitala världen. Det innebär att vi sköter mycket kontakter via telefon, mejl och via Skype. Men ibland behöver vi träffas rent fysiskt, då gör vi det.

De rapporter som vi presenterar från den löpande redovisning är siffror du kan lita på.

Vi lovar att alla rapporter som skickas ut till dig, är väl avstämda och  korrekta. Alla våra rapporter bygger på den löpande redovisningen som vi upprättar åt dig. Du ska inte få en tidigare redovisad vinst förstörd på grund av att vi glömt att göra avskrivningar eller en lagerberäkning löpande under året. Det finns effektiva metoder för att göra detta löpande i samband med våra månadsbokslut. För vi tycker att man skall göra ett litet bokslut för varje månad. Då vet man ju vart man är på väg liksom.

Vilka lagar och regler finns som reglerar den löpande redovisning ?

Det finns många lagar och regler som bestämmer hur den löpande bokföring ska skötas. Men här kan vi inte gå igenom allt som reglerar  löpande redovisning. Vi väljer därför att hänvisa till Bokföringslagen (klicka här och läs lagen) och bokföringsnämndens uttalande (Klicka här och läs mer). Du kan också fråga oss, vi hjälper gärna till.

Följ oss på sociala media. Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,

Klicka på bilderna och bli vidare kopplad till våra sidor.  Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,

Fb logga Angamato

Facebook

Google +

Linkedin

 

 

 

 

 

Kontakt med oss på Angamato Ekonomikonsult 

  Angamato Ekonomikonsult Tomas Tobiasson Löpande redovisning, Bokföring

Det är lätt att  ta kontakta med Angamato Ekonomikonsult.

Även om det fysiska avståndet kan kännas långt, så är vi aldrig längre bort än en telefon, surfplatta eller en dator.

  Vi är intresserade av att få kontakt med Er.

  Fyll i nedanstående uppgifter så tar vi kontakt med Er.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer där vi kan nå dig

  Här kan du ange om det är något annat som du vill ha besked på eller om önskad tidpunkt då vi ringer upp