0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Lönehantering och personaladministration

Lönehantering

Det är inte bara själva lönehanteringen  ett företag kan behöva hjälp med.

Det är viktigt att ett företags lönehantering sköts på ett korrekt sätt. Det handlar inte enbart om att de anställda ska ha sina löner. Det handlar även om att följa kollektivavtal och ha rätt försäkringsskydd för alla anställda.

Angamato Ekonomikonsult har erfarenhet av att  sköta lönehanteringen i flera branscher. 

Vi har lång erfarenhet av lönehantering, personaladministration och den rapportering som hör till. Regler gällande semester, traktamenten, personalförmåner och vad som är avdragsgillt och inte avdragsgillt. Det har koll vi på.

Vi erbjuder en helhetslösning inom lönehantering och personaladministration.

Vi erbjuder en helhetslösning som garanterar att lönehanteringen blir korrekt och utbetalas i tid till anställda. Vi har erfarenhet av att hantera olika anställningsformer som timanställning, visstidsanställning, projektanställning och tillsvidareanställning.

Vi skräddarsyr ditt företags lönehantering utifrån dina önskemål.

Utifrån kundens önskemål skräddarsyr vi en helhetslösning som passar ditt företag. Ett bra uppbyggt lönesystem gör att du kan få bra o tydliga rapporter och statistik.

Kontakta oss för ditt företags lönehantering.

Kontakt Lönehantering

Angamato är din hjälpande hand i personaladministration och lönerhantering. Ring oss på 0770-33 99 25! Eller varför inte använda vårt Kontaktformulär Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.