0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

God ordning

God ordning sparar tid och pengar. God ordning är en viktig nyckel till ett välmående företag.

Det krävs god ordning på alla papper för att ett företags redovisning ska bli korrekt.  Det behöver inte ta mer än  10 minuter per dag att  skapa den goda ordning som krävs.

En enkel rutin som skapar god ordning i ditt företag.

Genom att varje kväll samla ihop alla papper som rör ekonomiska transaktioner och sätta in i en pärm skapas en daglig rutin för att hålla god ordning. Det sparar både tid och pengar. Sedan skickar man handlingarna till oss en gång i månaden. Hos oss är det enkelt att vara kund.

Mycket kan vi med dagens teknik göra digitalt. Genom att scanna alla utgående och inkommande fakturor och skicka in dem via e-post,  underlättas arbetet både för dig och oss. Ta ett foto på alla lösa kvitton och skicka in dem via sms varje dag,  sedan kan du arkivera dem.  Låter det jobbigt? Vi vågar påstå att det inte är så jobbigt om det blir en daglig rutin. Om man däremot försöker göra samma arbete för en hel månad i taget  kan det bli jobbigt och svårt. Det är lätt att glömma efter en tid och ju snabbare vi får in uppgifterna till oss, ju större chans att inte missa något. Undersökningar visar att vi glömmer snabbt.

Bokföring låter tråkigt. Men vi tror att vi kan övertyga dig om att det faktiskt är riktigt roligt, när du får klart för dig vad du kan få ut av alla  rapporter.

Visst låter det här med bokföring tråkigt, men bland våra kunder är det allt fler som har upptäckt att de tjänar både tid och pengar på att redan från början skapa effektiva och enkla rutiner för sin administration. Det finns t.o.m. kunder som tycker att redovisning av företagets inkomster och utgifter börjar bli riktigt intressant och t.o.m.  roligt. Vi lovar att göra vårt allra bästa för att du ska bli en av dem som tycker att bokföring är riktigt roligt. Vi skapar rapporter som du förstår.

Vi på Angamato tycker att du själv kan sköta din bokföring  om du vill det.

Vi tycker att företagare kan sköta hela eller delar av sin bokföring själv. Man ska dock vara medveten om att det krävs en hel del tid och kunskap för att åstadkomma en korrekt bokföring,  som uppfyller alla regler och förordningar.

Saknas  tid eller kunskap om bokföring, lämna över hela eller delar av arbetet till oss på Angamato.

Den som inte vill lägga tid på  administration och bokföring efter en lång arbetsdag/vecka, bör lämna redovisningen till en byrå som kan hjälpa till. Angamato är ett bra alternativ. Hos oss är det du som väljer vad du ska göra själv och vad  vi har ansvar för.  Får vi rätt material i rätt tid kan vi  leverera aktuell och korrekt information om ditt företags ekonomi.

Genom god kommunikation och vår kunskap kan vi hjälpa just ditt företag.

Genom god kommunikation får man svar på sina frågor.  Tycker du att vi frågar för ofta,  kanske vi ska hjälpa till med mer eller t.o.m. ta hand om hela din administration. Vi arbetar med bokföring hela dagarna och har lång erfarenhet. Vi  har ofta svar på de frågor som du som företagare går och bär på. Du är välkommen till oss med dina frågor. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Vi är stolta över vår kunskap och delar gärna med oss av den till dig.

Varför ska vi upprätta en bokföring?

Varför har företaget en bokföring? Frågan låter kanske lite märklig, men vi har upptäckt att många företagare upprättar sin redovisning för att Skatteverket kräver det. Är du en av dem? Då vill vi gärna visa dig att även företagaren själv har stor nytta av att veta om företaget går med vinst eller ej. Veta om man tjänar pengar på en produkt eller tjänst o.s.v. Vi levererar inte bara siffror, vi hjälper dig även med att analysera.

 

Varför är god ordning och en korrekt bokföring en viktig sak för att tjäna pengar?

För en tid sedan kom vi kontakt med ett företag som ”trodde” att de tjänade pengar. Verkligheten visade sig vara en helt annan. Företaget tjänade inga pengar på den produkten som de trodde var vinstgivande. Däremot tjänade de pengar på en helt annan produkt, som fick vara med att betala för deras andra olönsamma produkter. Orsaken till företagets förlustprodukt, var att de inte hade koll på vad den kostade att producera. Efter att ha lagt om sin bokföring,  fick de fram den verkliga produktionskostnaden. Genom att  höja prissättningen på produkten steg vinsten med över 35%. Det gamla talesättet ” I kyrkan tror man, men här vet man.” stämmer väl in på företag. Hur är det i ditt företag? I bibeln står det att man skall hugga ned de träd som inte bär frukt. Har du några träd som inte bär frukt? Tror eller vet du att era produkter bär frukt? Låt oss tillsammans reda ut det  och skapa god ordning som sparar tid och pengar. Det är något som alla tjänar på. Bli en vinnare och anlita oss som din ekonomibyrå

Kontakta oss

Kontakta oss

Angamato är din hjälpande hand i bokföringens överväldigande värld. Ring oss på 0770-33 99 25! Eller varför inte använda vårt Kontaktformulär Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete