0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Erbjudanden från Angamato.

Erbjudanden Angamato

Erbjudande från Angamato Ekonomikonsult AB

På dessa sidor presenteras  erbjudanden till alla nya kunder som vill prova våra tjänster. Vi presenterar dessa erbjudanden under de olika arbetsområden där vi kan hjälpa till. Det är vår förhoppning att något av våra erbjudanden är attraktivt för dig.

Många kunder stirrar sig blinda på ett lågt timpris.

Många  stirrar sig blinda på ett lågt timpris. Visst kan ett lågt timpris vara bra för den som vill sänka sina kostnader.  Men vi anser att  pris och kvalité ofta hänger ihop. Vi har sett många som anlitat billigare kollegor i branschen. Men väldigt ofta har de fått betala den förtjänsten många gånger om genom att det inte blivit rätt från början. Du slipper vara orolig för att myndigheterna ska slå ner på något som vi har upprättat. Till ett bra och korrekt pris. Ofta kan du som klient erhålla ett löpande pris med takpris för våra tjänster.

Vi tar bara betalt för den tid vi lägger ned.

Vi har också sett kollegor som tar ”onödigt” mycket tid för att utföra sina uppgifter. Att kunderna får betala för två timmar för ett jobb, som borde klarats av på en timma. Men valet är ditt som kund.

Titta gärna vidare under den här menyn.

För att du ska bilda dig en uppfattning om  de erbjudanden som vi just nu erbjuder våra ny klienter,  kika vidare på den här sidans undersidor. 

Vi bevakar våra erbjudanden så att de alltid kommer alla våra kunde till del.

Vi tycker att alla som har gett oss ett uppdrag i förtroende, självklart får ta del av alla våra erbjudanden, utan att själv bevaka dem. Det är tyvärr inte alltid så på alla byråer, har vi hört av klienter som kommit till oss. Angamato kan man lita på. Ja är ja och nej är nej. Enkelt tycker vi. Gör vi ett fel så står vi för det. Vi har ansvarsförsäkringar som ersätter eventuella brister från vår sida.

Kontakta oss

Kontakta oss

Angamato är din hjälpande hand i juridikens och ekonomins överväldigande värld. Ring oss på 0770-33 99 25! Eller varför inte använda vårt Kontaktformulär Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.