0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Ekonomikonsult på burk till fast månadkostnad

Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Ekonomikonsult, Ekonomikonsult på burk, Tomas Tobiasson, Fast månadskostnad 

Ekonomikonsult, Ekonomikonsult på burk, Tomas Tobiasson, Angamato Ekonomikonsult AB

Ekonomikonsult på burk till fast månadspris.

 

Har du eller ditt företag behov av en erfaren och duktigt Ekonomikonsult ibland?

Visst är det så att man som företagare ibland behöver en ekonomikonsult som man kan prata med ibland. Det är ofta är så dyrt att bara ställa en snabb fråga till revisorn eller en konsult. Vi vet att många företagare har fått betala flera tusen lappar tusenlappar för en enkel konteringsfråga av en faktura.

Vi på Angamato Ekonomikonsult skapat tjänsten Ekonomikonsult på burk!

Tjänsten är till för dig som inte har råd att anställa en egen ekonom på företaget. Den passar också dig, som sköter bokföringen själv och vill ha 100 % kontroll på ditt företags utgifter. Du som är anställd för att sköta företagets ekonomi och kanske behöver lite råd ibland är också tjänsten bra att ha. Den är anpassad för dig som inte har tid att skaffa den kunskap inom ekonomi, utan hellre jobbar med företagets kärnverksamhet. Varför skall man lägga fler timmar på en fråga, när man ofta kan reda ut det hela direkt på telefon eller genom att sända ett mejl.

Vår tjänst innebär att man får en fast månadskostnad på 795 kr exkl. moms.

Vi har valt att prissätta vår tjänst ”Ekonomikonsult på Burk” till en fast kostnad om 795 kr exkl. moms per månad, vid tecknande av årsabonnemang. För detta belopp så får du svar på upp till 20 frågor per månad. Vi skickar en faktura med betalningsvillkor 10 dagar netto, från fakturadagen. Inga andra avgifter eller konstigheter tillkommer.

Vilka typer av frågor ingår i tjänsten ”Ekonomikonsult på Burk”?

I princip så gäller inga begränsningar på vilka typer av frågor som du kan ställa till oss inom ekonomi, beskattning, moms, arbetsgivare, anställdas och affärsjuridik. Tjänsten omfattar mer generella frågor som t.ex. hur man skall kontera en faktura, ett kvitto m.m. Skall man göra en investering så omfattar tjänsten allmänna råd som typ avskrivningstider och vilka skatteregler som gäller för just din investering. Vill du ha hjälp med att upprätta en detaljerad budget eller en investeringskalkyl så ingår detta inte i tjänsten ”Ekonomikonsult på burk”. Men självklart kan vi hjälpa till med det också, mot en sedvanlig timdebitering eller en fast kostnad på ett sådant uppdrag.

Ibland så ställer våra kära kollegor som aldrig glömmer bort oss(Skatteverket) med frågor. Ingår dessa?

Ja det gör det normalt. Det är generella och de vanliga standard förfrågningarna som de här vännerna (eller vad vi nu skall kalla dem för). Är det mer komplicerade frågor som ställs t.ex. vid en skatterevision så debiteras detta enligt överenskommelse.

All rådgivning sker per mejl, telefon eller via Skype.

Vår tjänst ”Ekonomikonsult på burk” innebär att all rådgivning sker per telefon, mejl eller via Skype uppkoppling. Det är därför vi kallar den för Ekonomikonsult på burk. Vill du att vi skall komma ut på till just ditt företag så går det säkert också att lösa på något sätt.

Alltid nöjdgaranti med återbetalning av hela månadsbetalningen.

Vi på Angamato Ekonomikonsult AB tycker att alla våra kunder skall vara nöjda när man använder vår tjänst ”Ekonomikonsult på burk”. Därför erbjuder vi en pengatillbakagaranti som innebär att du återfår hela den erlagda månadsavgiften på vår tjänst, om du mot förmodan skulle vara missnöjd med tjänsten eller de råd som du har erhållit från våra ekonomikonsulter.

Prova på månad.

Vi på Angamato Ekonomikonsult tycker inte man skall köpa grisen i säcken. Därför så bjuder vi alltid på den första månadens abonnemang. Detta för att du kan prova vår tjänst och sedan bestämma dig om du vill ha tjänsten eller avsluta den efter en provmånad. Så vad har du att förlora? Om du inte är nöjd så är det bara att skicka oss ett mejl dagen innan provperioden går ut och så avslutar vi abonnemanget utan en massa frågor. Hos oss är det alltid våra kunder som bestämmer vad de vill köpa för tjänster.  Säger en kund att de vill hoppa av efter en månad utan debitering så avslutar vi relationen direkt.

Följ oss på sociala media. Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,

Klicka på bilderna och bli vidare kopplad till våra sidor.  Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,

Fb logga Angamato

Facebook

Google +

Linkedin

 

 

 

 

 

Kontakt med oss på Angamato Ekonomikonsult 

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Ekonomikonsult, Ekonomikonsult på burk, Tomas Tobiasson, Fast månadskostnad

Det är lätt att  ta kontakta med Angamato Ekonomikonsult.

Även om det fysiska avståndet kan kännas långt, så är vi aldrig längre bort än en telefon, surfplatta eller en dator.

  Vi är intresserade av att få kontakt med Er.

  Fyll i nedanstående uppgifter så tar vi kontakt med Er.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer där vi kan nå dig

  Här kan du ange om det är något annat som du vill ha besked på eller om önskad tidpunkt då vi ringer upp

  Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Ekonomikonsult, Ekonomikonsult på burk, Tomas Tobiasson, Fast månadskostnad

  Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Ekonomikonsult, Ekonomikonsult på burk, Tomas Tobiasson, Fast månadskostnad