0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida
Rätt ekonomibyrå

Angamato Rätt ekonomibyrå för dig

Är Angamato rätt ekonomibyrå för dig? Har du också funderat över vilken ekonomibyrå du ska välja, vilken som passar just dig och ditt företag allra bäst? Vi inbillar oss att många inte reflekterar över vilken byrå som passar företaget bäst. Man kanske surfar runt lite på olika webbsidor och hittar något som verkar rätt.

Har rätt ekonomibyrå för dig också ett bra pris?

Det ska självklart vara billigt också. Men är det verkligen så? Är det alltid priset som ska avgöra. Vi tycker att kompetens och kvalité är viktigare än pris. Vår erfarenhet är att en byrå med ett lågt pris, ofta använder sig av lågutbildad personal eller t.o.m. personal under utbildning. Vi har tagit över redovisningsuppdrag och sett hur tidigare byrå redovisat. Det har  ofta visat sig att redovisning av mervärdesskatten inte är korrekt. Byrån har ”missat” att göra avdrag, inte svarat på Skatteverkets enkla förfrågan o.s.v. Timpriset för bokföringstjänsten har varit lågt, men kunden har istället fått betala extra avgifter och missat skatteavdrag. Då är frågan,  vilket pris kunden egentligen har betalat.

Varför ska man  välja rätt ekonomibyrå redan från början?

Varför ska man välja rätt ekonomibyrå redan från början? Det där med redovisning kan väl alla och mitt lilla företag är väl inget märkvärdigt. Är det så? Att välja redovisningsbyrå är som att välja sin livspartner. Det finns många som är fina på ytan, men när den grå vardagen kommer(och den kommer alltid), så kanske det inte är så lätt att byta. Eller är det, det? Visst kan man välja att gå skilda vägar och försöka träffa en ny partner. Men hur jobbigt är inte det?

Är Angamato Ekonomibyrå rätt byrå för dig?

Angamato Ekonomikonsult vill bara ha kunder som vi gillar och som gillar det jobb vi utför. Därför  träffas vi och pratar igenom vad du vill ha ut av vår eventuella medverkan och vad det kostar.

Vi jobbar oftast med löpande timdebitering för våra uppdrag. Men om du som kund vill ha ett fast månadspris, så kan vi också ställa upp på det. När vi startar upp ett nytt uppdrag, brukar vi oftast tillämpa löpande timdebitering med ett takpris. Det skapar en extra trygghet, för båda parter. Efter några månader  kan vi sedan övergå till ett fast pris, som är relevant för just ditt företag. Vi är medvetna om att vi kanske inte är billigast i branschen och inte passar alla. Vi har därför valt ut några branscher och skaffat oss specialistkompetens inom just dessa områden.

Vi är inte rätt ekonomibyrå för alla företag.

Vi kan INTE jordbruk och värdet av skog. Därför har vi valt att avstå från den  typen av uppdrag. Vi kan heller inte bilindustrin, konfektionsindustri…. Ja listan kan göras lång. Man kan ju inte vara bäst på allt.

Vi är rätt ekonomibyrå företag inom dessa branscher.

Men vi är duktiga på branscher som konsultföretag, frisörer, åkerier, hantverkare, byggföretag och restaurang. Vi vet eller försöker lära oss just dessa branschers problem och fallgropar. Vi har en målsättning att bli en ledande redovisningsbyrå inom just dessa branscher.

Vi har lovat våra klienter att vi är rätt ekonomibyrå för dem.

Vi har lovat oss själva och våra klienter, att vi ska göra allt som står i vår makt för att leva upp till att vi är rätt ekonomibyrå. Inte bara på pappret, utan även i verkligheten. Vi upprättar de rapporter som varje kund  vill ha. De ska innehålla just den information som kunden behöver för att kunna följa sitt företags ekonomi. Vill banken eller Skatteverket ha något annat, så löser vi det. Hos oss är det du som är kund som ställer kraven. Det är naturligt för oss och vi vet att det leder till långa relationer.

Vi jobbar med klienter över hela landet.

Vi sitter idag med kontor i Orsa och har klienter från Skåne till Västerbotten. Även om det fysiska avståndet kan kännas lite långt, så är vi aldrig längre bort än en telefon eller dator. Vi tror på personlig kontakt både i den fysiska och digitala världen. Därför brukar vi ta till vana att träffa våra kunder med jämna mellanrum.

Är Angamato Ekonomibyrå rätt byrå för dig?

Ta gärna kontakt med oss!

Låter det intressant? Slå oss en signal på 0770-33 99 25. Då bokar vi in ett kostnadsfritt möte och ser hur en lösning kan se ut för just dig och ditt företag. Sedan får se om vi tillsammans kommer fram till att vi är rätt ekonomibyrå för dig.

Du kan också välja att ta kontakt med oss via vårt kontaktformulär (klicka här),

Vi lovar att inte göra dig besviken. Kanske är vi rätt ekonomibyrå för dig och ditt företag!