Site icon Angamato Ekonomikonsult AB

Tomas Tobiasson Angamato

Angamato Ekonomikonsult, Tomas Tobiasson, Angamato , Tomas Tobiasson Angamato

Tomas Tobiasson Angamato

Tomas Tobiasson Angamato Ekonomikonsult.

Mobiltelefon : 070-19 37 408        

E-post: tomas@angamato.se

Skype: tomas.tobiasson

Twitter: Tomas Tobiasson

Linkedin: Tomas Tobiasson

 

 

Utbildningar/Arbetslivserfarenhet:

Tomas är Förvaltnings-Socionom (byråkrat) i botten. Tomas har sedan vidareutbildat sig inom både företagsekonomi och affärsjuridik. Tomas har tidigare haft anställningar inom näringslivet på olika befattningsnivåer. Tomas lägger även idag mycket av sin arbetstid på att uppdatera sina kunskaper. Tomas är utbildad förvaltningssocionom, har enstaka kurser i juridik och företagsekonomi.

Arbetsuppgifter:

Tomas jobbar med både ekonomifrågor och de juridiska uppdrag som vi har på byrån. På en liten byrå  hjälps vi åt med att serva Dig som kund. Så det händer ganska ofta att Tomas jobbar med löpande redovisning, bokslut och även diskar efter fikat. Tomas Tobiasson Angamato har spetskompetens gällande konkurs och obeståndsrätt. Vilket gör att vi ofta hjälper.

Fritid m.m: 

På sin fritid ägnar sig Tomas åt sambon och sina hundar. Han ägnar även en hel del tid till att läsa och vara aktiv på sociala media. På vintern  åker han en del skidor (utför). När det inte finns snö är det cykel som gäller,  har blivit ”biten” av MTB och ska sätta nytt personligt rekord nästa Cykel Vasa.

 

Tomas Tobiasson Angamato ser det som sin livsuppgift att försöka hjälpa Sveriges småföretagare med alla de krav som myndigheter och andra ställer på dem. Han tycker det är märkligt att man från regeringen sida i valtider alltid utlovar en massa förenklingar. Men när man genomför dessa förenklingarna så blir det bara en massa nya saker för oss företagare att hålla kontroll på.  Men det är väl det som man från politikerhåll man vill ha.

Tomas Tobiasson Angamato har ett ständigt återkommande svar ”Det löser vi tillsammans med dig”. Något som många andra inte tror på. Men om vi tillsammans tror på det vi jobbar med, så kommer vi alltid förr eller senare att uppnå det resultat som vi jobbar på. Pröva gärna oss!

 

Följ oss på sociala media.

Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,

Klicka på bilderna och bli vidare kopplad till våra sidor.  Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,

Facebook

Google +

Linkedin

 

 

 

 

 

Kontakt med oss på Angamato Ekonomikonsult 

Det är lätt att  ta kontakta med Angamato Ekonomikonsult.

Även om det fysiska avståndet kan kännas långt, så är vi aldrig längre bort än en telefon, surfplatta eller en dator.

  Vi är intresserade av att få kontakt med Er.

  Fyll i nedanstående uppgifter så tar vi kontakt med Er.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer där vi kan nå dig

  Här kan du ange om det är något annat som du vill ha besked på eller om önskad tidpunkt då vi ringer upp

   

  Exit mobile version