0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Ta hand om dig själv och ditt företag.

Stressad företagare

Ta hand om dig själv och ditt företag. Annars kommer snart någon annan att göra det. Att ta hand om sitt företag handlar om att se till att företaget generar vinst och att du själv mår bra. Det är ju att tjäna pengar det hela handlar om när vi drivet ett företag och självklart vill du må bra eller hur?

Det räcker inte med att ha en bra affärsidé.

I dagens moderna samhälle räcker det inte med att ha en bra affärsidé. Det krävs så otroligt mycket mer för att få den där positiva känslan av att jobba på eller kanske t.o.m. äga ett framgångsrikt företag. Visst det är lite fult att visa att man är en vinnare i vårt avlånga land. Men om det här landet ska kunna skapa trygga arbetsplatser och utvecklas behövs en positiv inställning till företag som det går bra för.

tankar och krav på företagare

Det krävs så mycket mer av dig som företagare.

För att lyckas skapa ett framgångsrikt företag krävs det mycket av dig som företagare och ägare. Det räcker tyvärr inte bara med att vara duktig på kärn-verksamheten, det krävs bl.a. att ha kontroll på företagets ekonomi.  Det handla inte bara om att kunna bokföra sina intäkter och kostnader på ett korrekt sätt, även om det också krävs av ett modernt företag. Man skall även upprätta en massa rapporter och handlingar till olika externa intressenter som t.e.x banker, ägare, leverantörer och Skatteverket. Det gäller också att ha intresse och kunskap om företagsekonomi. Har man inte det så behöver man köpa dessa tjänster från någon annan, anställa en person eller anlita en bokföringsbyrå/ekonomikonsult för att få hjälp med den biten.

 

Många är duktiga och kan att göra allt själv, men missköter sina närmaste. Ta hand om dig själv och ditt företag.

Det finns många framgångsrika företagare,  som  sköter sin administration på kvällar, nätter och helger. Men hur roligt är det? Är det inte tid som man ska använda till det där privatlivet som alla andra pratar om. Att umgås med barn och ev. barnbarn. Att utveckla sina andra egna intressen som att träna, fiska, spela golf, umgås med vänner …. Känner du igen dig? Något som vi som företagare ofta glömmer bort är att vårda vårt eget privatliv. Jag vet inte hur många företagare jag har mött som misskött sin relation till sin käraste så att det slutat med en skilsmässa. Precis som jag, är det många som inte har lyssnat på de signaler som ofta kommer innan skilsmässopappren ligger på bordet. Man står där och förstår absolut ingenting. Det blir en kris i livet och den drabbar även företaget. Då hjälper det inte hur framgångsrikt ditt företag är. Då handlar det mesta om att överleva själv och få ordning på sitt liv igen. Jag vet vad jag talar om. Jag har själv varit med.

ont om tid!

Tidsbrist är ofta ett stort problem. Man har inte tid för sig själv.

Ta hand om dig själv och ditt företag. Mitt råd till dig som är företagare och vill fortsätta vara det länge till, är att ta hjälp med de saker du inte hinner med själv. Det kan kosta några kronor att få den hjälpen, men se det inte som en kostnad, utan likna det mer som en investering. Du investerar i ditt eget liv och när gjorde du det senast i företaget? Kan det inte vara värt att slippa ”tjatet” och alla brutna löften mot honom/henne där hemma. När hade du och dina närmsta en helt ledig helg, eller när hade ni en riktig längre gemenskap, som en semester? En semester då du slapp oroa dig för företaget, anställda och dina kunder. Jag tror att även du ibland har behov av att ägna tid åt dig själv och dina närmsta. Du behöver precis som din bil lite service ibland, annars kommer du att gå sönder. Det sägs att katterna har nio liv. Men du har bara ett. Det gäller att välja det liv som är bra för dig.

 

 

stressad företagare

Vi på Angamato Ekonomikonsult kan hjälpa till med administration, ekonomi och juridiken.

Vi på Angamato Ekonomikonsult kan inte hjälpa dig med alla de saker som du kanske behöver hjälp med. Men vi är duktiga på att hjälpa kunder med deras administration och lite juridik. Vi är lite tokiga också eftersom vi tycker att det här med ekonomi, administration och krångliga regler är bland det bästa som finns att arbeta med. Det finns säkert många som funderar på om vi är riktigt friska. Men det tror vi att vi är, även om det inte är alla som har samma böjelser som oss.

Har du behov av dessa tjänster? Ring eller mejla oss!

Min fråga till dig är om det kan vara något för dig att lägga ut hela eller delar av ditt företags administration? Att ta hand om dig själv och ditt företag genom att testa oss. Hos oss på Angamato Ekonomikonsult skräddarsyr vi våra tjänster efter våra klienters behov och önskningar. Varför inte ta en kontakt med oss redan idag och se vad vi kan erbjuda dig och ditt företag. Ta telefonen och ringa på telefon 0770-33 99 25 redan nu, skicka ett mejl på info@angamato.se. eller använd vårt kontaktformulär genom att klicka här https://www.angamato.se/kontakt-med-angamato/  Vi ser framemot att få höra från dig. Tveka inte utan ta en kontakt nu.

Kontakta oss

Kontakta oss

Angamato är din hjälpande hand i juridikens och ekonomins överväldigande värld. Ring oss på 0770-33 99 25! Eller varför inte använda vårt Kontaktformulär Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.