0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Redovisning för alla företag – Angamato Ekonomikonsult.

Redovisning för alla företag

Hög kvalité på Redovisning för alla företag

Vi anpassar redovisningen för alla företag.

Grunden till framgång inom företagsamhet är god ekonomisk kontroll. Det uppnår du genom ordning och reda i bokföringen. Redovisning är likadan i grunden för alla bolagsformer, men med vissa skillnader. Mellan enskilda firmor och aktiebolag är skillnaderna mest märkbara. Vi hjälper dig anpassa betydelsefulla detaljer, bland annat val av kontoplan. Det är av avgörande betydelse, att anpassa kontoplanen efter verksamheten. Du ska bara ha konton du verkligen behöver. Det är bl.a.det  vi menar med att vårt sätt att sköta Redovisning är professionellt.

Grunden för redovisningen för alla företag är den samma.

Varje företag är unikt, därför värdesätter vi att lära känna dig och din verksamhet. När vi förstår företaget kan vår rådgivning anpassas specifikt efter ditt arbete. Somliga kunder är bara intresserade av skatterådgivning, medan andra företagare vill lämna över hela den löpande redovisningen till oss.

Lagar och regler som styr redovisning för alla företag är de samma.

Det finns många lagar och regler som reglerar redovisningen för alla företag. Men det sker ständiga förändringar. Lagändringar för skatter kommer i princip mellan varje deklaration. När det är dags för bokslut måste alla lagar och regler följas för att upprätta ett korrekt sådant. Det finns många lagar och regler, som styr redovisning för alla företag.

Vår målsättning är att vår redovisning för alla företag ska underlätta i vardagen.

Vi vill åstadkomma en redovisning för alla företag, med information som underlättar din vardag. Många av våra kollegor skapar en massa rapporter, som man måste vara expert för att kunna läsa. Vi anpassar redovisningen för alla företag på ett sådant sätt att de flesta kan förstå vad vi pratar om. Den ska inte enbart göra Skatteverket och finansiärerna nöjda, utan även dig. Det är du som är viktigast för oss. Vi står på din sida.

Kontakta oss

Kontakta oss

Ring oss på 0770-33 99 25 för att ge ekonomin en välbehövlig uppfräschning! eller varför inte använda vårt Kontaktformulär.

  Vi är intresserade av att få kontakt med Er.

  Fyll i nedanstående uppgifter så tar vi kontakt med Er.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer där vi kan nå dig

  Här kan du ange om det är något annat som du vill ha besked på eller om önskad tidpunkt då vi ringer upp