0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Redovisning kan vara komplicerat ibland.

Artiklar om redovisningredovisning

Artiklar om redovisning.

Artiklar om redovisning som är skrivna av Tomas Tobiasson på Angamato Ekonomikonsult. Artiklar som tar upp olika frågor som vi får från våra klienter och andra inom redovisningsområdet.

Redovisning för småföretag företag.

Redovisning för de minsta företagen försöker vi skriva lite artiklar om med jämna mellanrum . Under den här rubriken skriver vi om olika frågor runt redovisning. Ofta har man själv lite funderingar runt redovisning och då brukar de ibland resultera i en artikel på den här sidan.

Vi tar upp de vanligaste frågorna runt redovisning.

Många av våra artiklar runt redovisning handlar om de vanligaste frågorna som småföretagare har. Det är inte alltid lätt att var både direktör, lagerarbetare, växeltelefonist och själv sköta företagets ekonmi. Kanske kan någon artikel hjälpa dig att hitta rätt i den lite märkliga värld som  redovisning kan innebära.

Redovisning handlar inte bara om debet och kredit.

Tyvärr är det en vanlig inställning att vi som jobbar med redovisning är väldigt stela och konstiga. Att vi sitter på våra kontor och vänder papper hela dagen. Så kanske det var för många år sedan. Idag  är vi som folk är mest och försöker förstå våra klienters behov av en bra redovisning. Det är inte enbart för myndigheterna som vi upprättar en rättvisande redovisning för våra företag. Det är lika mycket för företaget. Om man har god kontroll på sin redovisning,  fungerar nästan all planering mycket bättre. Man kan se tillbaka på hur det historiskt sett ut genom sin redovisning. Det underlättar alltid när man skall göra en kalkyl, prognos eller en investering.

Kontakta oss.

Kontakta oss

Angamato är din hjälpande hand i redovisningens överväldigande värld. Ring oss på 0770-33 99 25! Eller varför inte använda vårt Kontaktformulär Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

  Vi är intresserade av att få kontakt med Er.

  Fyll i nedanstående uppgifter så tar vi kontakt med Er.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer där vi kan nå dig

  Här kan du ange om det är något annat som du vill ha besked på eller om önskad tidpunkt då vi ringer upp