Home » Hälsa » Du som är företagare, glömmer du bort dig själv?

 

Du som är företagare, glömmer du bort dig själv?

Visst har du serviceavtal på dina kontorsmaskiner? De får inte sluta fungera. Hur är det med dig själv, prioriterar du bort ditt eget välbefinnande? För att hålla i längden och prestera på topp behöver både arbetsgivare och anställda bra mat, fysisk aktivitet, återhämtning och bra relationer. Hur har du det med denna fråga. Du som är företagare, glömmer du bort dig själv?

Vandring till toppen av Vesuvius

 

”Människor ska inte behöva bli sjuka på grund av ohälsosam arbetsbelastning eller kränkande särbehandling på jobbet. De nya föreskrifterna om organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4) som började gälla i mars 2016 reglerar kunskapskrav, mål, arbetsbelastning, arbetstid och kränkande särbehandling.” Föreskrifterna är anpassade till dagens arbetsliv och förtydligar vad arbetsgivare och arbetstagare ska göra inom ramen för det systematiska arbetsmiljöarbetet som alla arbetsgivare har ansvar för. (Hämtat från Arbetsmiljöverket).

Skulle det underlätta för dig om du fick hjälp med bokföringen och ekonomisk rådgivning?

Det kanske är vad som behövs för att du ska få tid att tänka på dig själv. Vi på Angamato Ekonomikonsult AB är ett bra alternativ, vi vill att både du och ditt företag ska må bra.

Du når oss genom att maila:

Carina@angamato.se  eller Tomas@angamato.se

Välkommen!

 • Gratis frågeservice

  Frågeservice Bokföring

  Frågor inom bokföring?
  Ställ frågan till oss.

 • Vår adress

  Angamato Ekonomikonsult AB
  Orgnr. 5568671795
  Järnvägsgatan 27 B, 794 30 ORSA
  Tel 0770-33 99 25
  E-post info@angamato.se

 • Nyhetsbrev

  Registrering för att erhålla våra nyhetsbrev. Genom att registera dig för så erhåller du kostnadsfritt våra nyhetsbrev. Varje nyhetsbrev innhåller en länk som du enkelt kan avregistrera dig för framtida nyhetsbrev.