Site icon Angamato Ekonomikonsult AB

Frågeservice i bokföringsfrågor

Frågeservice i bokföringsfrågorFrågeservice i bokföringsfrågor

Frågeservice inom bokföringsområdet något som vi på Angamato Ekonomikonsult hjälper till med.

Eter att ha arbetat med ekonomifrågor och bokföringsfrågor sedan många år tillbaka så vet vi att många egna företagare sliter sina hjärnor med bokföringsfrågor ganska ofta. Vi vet också att man ofta saknar någon att bolla dessa frågor med och har därför startat upp en tjänst för dig som arbetar i småföretag eller kanske är din egen dräng till att börja med.

Tjänsten är också lämplig för dig som vill sköta din egen redovisning och har köpt/abonnerar på ett bokföringssystem själv.

Vi har upptäckt att många som vill sköta sin egen redovisning ofta saknar kunskapen för att på ett enkelt sätt klara av denna viktiga funktion i företaget. Ja, vi har läst om alla fagra löften om hur enkelt det är att sköta sin egen bokföring med hjälpa av alla dessa program. Bara man köper en programvara, så kan man lära sig bokföra på 15 minuter enligt vad reklamen säger. Men vi tror inte att det stämmer överens med den hårda verklighet som vi som driver företag lever under.

 

Vår frågeservice är under uppstart och kommer till en början vara kostnadsfri för alla.

Kostnadsfri rådgivning låter lite bra för att vara sant. Kan det verkligen stämma? Ja vi på Angamato Ekonomikonsult AB lovar att de flesta frågor av allmän art, faktiskt är helt kostnadsfria. Vi bjuder på denna service och hoppas på att du skall anlita oss för andra uppdrag när det kan bli aktuellt. Det är först när det gäller mer specifika lösningar som det börjar att kosta några kronor. Men vår basservice är helt kostnadsfri. Vi ser det som ett bra sätt att marknadsföra oss, samtidigt som du utan kostnad kan prova vad vi kan erbjuda dig.

Hur gör man då för att ställa en bokföringsfråga till vår frågeservice?

Vi på Angamato Ekonomikonsult tycker det skall vara lätt att få kontakt med oss. Har du en fråga så skriv ett mejl till adressen info@angamato.se. Vi lovar att titta på frågan inom kort och återkommer med ett svar till dig så snart vi hinner. Vi har vår frågeservice öppen vardagar från kl. 09.00 till kl. 15.00.

 

Bland de frågor som kommer in till vår frågeservice i bokföringsfrågor,  kommer vi att publicera några här på sidan.

Vi kommer att publicera de frågor som vi tycker är av allmänt intresse här på sidan. Detta för att vi tror  att om vi sprider vår kunskap vidare så kommer detta att leda till att vi får flera nya kunder i framtiden. Det leder också till att våra företag får en högre standard på sin redovisning och att man tjänar pengar på det som är företagets grundtanke. Vilket leder till nya företag o.s.v.

 

Kontakta oss

Klicka på bilden  och använd vårt kontaktformulär.

Angamato är din hjälpande hand i juridikens och ekonomins överväldigande värld. Ring oss på 0770-33 99 25! Eller varför inte använda vårt Kontaktformulär Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

 

 

Exit mobile version