0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Bra pris på bokföring, med siffror du kan lita på – Angamato Ekonomikonsult

Bra pris på bokföring, Bra pris på redovisning, Bra pris på bokslut, bra pris på skatter, bra pris på affärsjuridik

Bra pris på bokföring, Bra pris på redovisning, Bra pris på bokslut, bra pris på skatter, bra pris på affärsjuridik

Varför inte skaffa dig ett bra pris på bokföring och slippa vara irriterad.

Bra pris på bokföring. BBra pris på bokföringra pris på bokföring

Vi på Angamato  kan erbjuda ett bra pris på bokföring. Alla företag är i behov av hög kvalité till ett bra pris på bokföring.  Hög kvalité, innebär för oss att du kan lita på de siffror vi presenterar. Det skall inte behöva kosta skjortan. Samtidigt får man aldrig pruta på kvalitén i de siffror som presenteras. Därför har vi på Angamato Ekonomikonsult valt att ta ett timpris som innebär att vi alltid kan hålla den kvalité på dina siffror som krävs. All vår personal har både gedigen utbildning och mångårig erfarenhet från ekonomiarbete i små och medelstora företag. Vi har valt att noggrant specificera vad vi gör på de debiterade timmarna som läggs ner på arbetet med ditt företags siffror. Vi vet att vi inte är billigast i landet på att sköta dina papper, men i förhållande till den kvalité på de siffror som vi levererar till dig är vi stolta över vår prissättning.

Det här anser vi vara  rätt pris på bokföring om vi ska kunna vara ärliga med debiteringen och hålla den kvalité som du förväntar dig.

  • Löpande bokföring 625kr/timma.
  • Bokslut 795kr/timma.
  • Konsultation inom redovisning 1.295 kr/timme.  
Vi tillämpar debitering per påbörjad 30 minuters period. Vi specificerar noggrant vad som gjorts för våra kunders räkning på våra fakturor. Något som alla våra kollegor också borde göra anser vi. Man skall ha samma krav mot oss som redovisningskonsulter som man har mot andra leverantörer.

 

Här kan du läsa mer om vad Reko-Bransch standard.

Mer om Reko SRF Rekostandard

Bra pris på bokföring med hög kvalité, Bokslut, Skatter, Redovisning, 

Kontakta oss

Bra pris på bokföring, Bra pris på redovisning, Bra pris på bokslut, bra pris på skatter, bra pris på affärsjuridik

Angamato är din hjälpande hand i juridikens och ekonomins överväldigande värld. Ring oss på 0770-33 99 25! Eller varför inte använda vårt Kontaktformulär Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.