0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Ekonomiskt bollplank för ditt företag. Något alla företag borde fundera över.

Ekonomiskt bollplank

Ekonomiskt bollplank

Ekonomiktbollplank för ditt företag. Något alla företag borde fundera över.

Ekonomiskt bollplank

Ekonomiskt bollplank är något som många mindre företag saknar har vi på Angamato Ekonomikonsult upptäckt. Någon att anförtro sina ekonomiska frågeställningar och som kan fungera som ekonomichef/ekonomisk rådgivare i det lilla företaget. Vi vill gärna bli ditt ekonomiska bollplank.

Vad är det för frågor som vi kan hjälpa till med?  Stora och små frågeställningar, t.ex. vad kostar en nyanställning, eller vad innebär det ekonomiskt att göra en större investering? Många av våra klienter använder oss som ekonomiskt bollplank för att få bättre kontroll på sitt företags ekonomi. De har kanske en idé och sedan låter de oss titta närmare på deras kalkyler och analysera idéns bärkraftighet. Ett ekonomiskt bollplank kan användas till mycket.

Som vår gamla mattelärare sa en gång, ”det gäller att kunna räkna”. Det här med procent hit eller dit i den dagliga verksamheten är väl inte så viktigt? Vi tycker det är viktigt och hjälper dig gärna med en analys av dina kostnader och intäkter.

Många företagare sliter hela dagarna med att öka sin omsättning, i tron att det är omsättningen som är viktigast. Men är det så i verkligheten? Visst kan det vara så, men om man inte får behålla något på sista raden, så är omsättningen inte så viktig. Det är bättre att göra en affär och ha en bra vinst, än att ha femtio mindre bra affärer som inte genererar något överskott.

Idag är det många som har en personlig tränare för att må bra fysiskt. Fler och fler har upptäckt behovet av att ha ett ekonomiskt bollplank, en personlig tränare för sin ekonomi. Vi är ett bra alternativ!

Låter det intressant?  Varför inte göra slag i saken och redan idag skaffa dig och ditt företag ett ekonomiskt bollplank. Slå oss en signal på 0770-33 99 25 eller skicka ett mejl på info@angamato.se.

 

Vi hörs.