0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Bokföringsbyrå i Stockholm – Angamto Ekonomikonsult

Bokföringsbyrå i Stockholm som hjälper till med löpande bokföring för alla företag.

Vi öppnar kontor i Stockholm. En bokföringsbyrå kan hjälpa dig med den löpande bokföringen, som är viktig för att ett företag ska fungera. Många företagare ser det som ett måste och en belastning. Det gör inte vi och våra klienter. Den löpande bokföringen är ett bra beslutsunderlag  för dig som ägare. Det är viktigt att man kan lita på de siffror som presenteras. Vi på Angamato Ekonomikonsult AB erbjuder dig som har upp till ca 10 anställda och en omsättning från 1 kr till ca 10.000. 000 kr vår tjänst löpande bokföring. Välkommen att bli kund hos oss.

Bokföringsarbetet kräver kunskap.

Bokföring är ganska komplicerat och kräver god kunskap om olika regler och praxis. Därför har många kloka småföretagare valt att anlita en bokföringsbyrå. Vi på Angamato har både den kunskap och erfarenhet som behövs. Vill du sköta den löpande bokföringen själv,  kan vi vara den du ringer och frågar om du känner dig osäker i bokföringsfrågor. Vi kan också hjälpa dig att lägga upp effektiva egna rutiner för själva bokföringsarbetet.

Vi anpassar den löpande bokföringen till ditt företag.

Vi på Angamato Ekonomikonsult har specialanpassat våra tjänster, så att de passar till just dina behov. Varje företag är unikt, vi vill lära känna dig som kund i samband med starten av vårt uppdrag för att försäkra oss om vad du vill ha.

Vi skräddarsyr dina ekonomirapporter.

Vi skräddarsyr våra ekonomirapporter så att  du förstår vad de innebär. Vår slogan handlar om att kommunicera på rätt sätt och lyder; vanligt folk på vanlig svenska och de lärda på latin. Genom Angamato får du hjälp med att göra din löpande bokföring så enkel som möjligt. Du ska inte behöva några högre ekonomiska kunskaper för att förstå hur ditt företag mår. Det handlar om en massa siffror som ska tolkas. Men vi hjälper dig med tolkningen.

Genom Angamato Ekonomikonsult får du hjälp med att göra din löpande bokföring så enkel som möjligt.

Bokföringsbyrå i Stockholm

Vi har kontor i Stockholm på Djurgården. Här kan du lämna in dina papper till oss, när du har vägarna förbi eller träffas över en kopp kaffe för att prata lite ekonomifrågor eller bara för att träffas.

Vi har andra kunder som vill lägga alla papper i ett kuvert och sedan låta oss sköta resten. Andra vill sköta t.ex. faktureringen själva, betalning av fakturor m.m. Vi anpassar helt enkelt våra tjänster inom bokföring för dig, oavsett om du driver aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma!

Fokus på god kundkontakt är viktigt för oss.

Våra tjänster är anpassade för den digitala världen. Det innebär att vi sköter mycket kontakter via telefon, mejl och via Skype. Men ibland behöver vi träffas rent fysiskt, då gör vi det.

De rapporter som vi presenterar från den löpande bokföringen är siffror du kan lita på.

Vi lovar att alla rapporter som skickas ut till dig, är väl avstämda och  korrekta. Alla våra rapporter bygger på den löpande redovisningen som vi upprättar åt dig. Du ska inte få en tidigare redovisad vinst förstörd på grund av att vi glömt att göra avskrivningar eller en lagerberäkning under året. Det finns effektiva metoder för att göra detta löpande i samband med våra månadsbokslut.

Vi träffar alla våra klienter regelbundet för att prata lite om företagets ekonomi.

Vi har som rutin att vi skall träffa varandra regelbundet för att gå igenom företagets ekonomi. Det kan ske antingen på något av våra kontor eller digitalt via nätet. Vi använder oss av Skype eller FaceTime för att sköta det här så enkelt som möjligt för båda parter. Det krävs ingen snabb uppkoppling och du väljer själv om du vill göra det via din vanliga mobiltelefon, fastdator eller platta. Känner du dig osäker på det här med tekniken, så hjälper vi dig att komma igång.

Vilka lagar och regler finns som reglerar den löpande bokföring ?

Det finns många lagar och regler som bestämmer hur den löpande bokföring ska skötas. Men här kan vi inte gå igenom allt som reglerar  löpande bokföringen. Vi väljer därför att hänvisa till Bokföringslagen (klicka här och läs lagen) och bokföringsnämndens uttalande (Klicka här och läs mer). Du kan också fråga oss, vi hjälper gärna till.

Kontakta oss

Kontakta oss för löpande bokföring

Angamato är din hjälpande hand i juridikens och ekonomins överväldigande värld. Ring oss på 0770-33 99 25! Eller varför inte använda vårt här nedan- Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

Låter det här intressant? Ring oss på telefon 08-50 90 7291.

  Vi kan vara intresserade av att hjälp med vår redovisning.

  Fyll i nedanstående uppgifter så tar vi kontakt med Er.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer där vi kan nå dig

  Här kan du ange om det är något annat som du vill ha besked på eller om önskad tidpunkt då vi ringer upp