0770-339925 info@angamato.se
Välj en sida

Artiklar om betalningsproblem för företag från Angamato.

Betalningsproblem

                                                    Betalningsproblem

Betalningsproblem intressanta artiklar från Angamato.

Under den här rubriken skriver vi på Angamato om olika frågor som brukar dyka upp när ett företag har när man inte kan betala sina skulder. Ofta kan man göra mycket själv när man får betalningsproblem. Men vårt råd är att ta hjälp i tid. Genom att ta in någon extern person så kan man få ofta hitta lösningar på sina bekymmer. Man tjänar mycket på att ta hjälp innan bekymren blir för stora. Men kom ihåg det är aldrig försent att agera. Vi på Angamato kan oftast hjälpa till. Ta kontakt med oss redan idag. Du har inget att förlora på att ta en första kontakt.

Det handlar om allt från vad man kan göra när ett företag har problem med att betala sina skulder i rätt tid, till vad som kan hända med styrelsens personliga betalningsansvar för bolagets skulder. Du vet väl om att styrelsen ofta har personligt betalningsansvar för ett bolags skulder, när man får betalningsproblem. Men ta det lugnt ring oss! Det finns lösningar på det mesta.

Det finns mycket att tänka på och frågorna är många. Genom att ta hjälp av våra artiklar så kan du undvika framtida bekymmer som du kan drabbas av som privatperson, även om du har ett aktiebolag.  Vi har valt att skriva om de vanligaste. Har du egna funderingar, dra dig inte för att prata med oss på Angamato. Angamato en expert på att lösa ekonomiska bekymmer.

Vi finns på telefon 0770-33 99 25 och är beredda att hjälpa dig redan idag. Vi har normalt sett öppet från kl. 08.30 till 16:00 helgfria vardagar. Ring oss redan idag! Det tjänar du på och så kan du sova gott om nätterna.

Läs våra artiklar i menyerna till höger på denna sida.