Home » Angamato Ekonomikonsult » Specifika mål. Del 4 Att sätta SMARTA mål.

Specifika mål, Tomas Tobiasson, Angamato Ekonomikonsult AB

Specifika mål, Tomas Tobiasson, Angamato Ekonomikonsult.

Specifika mål av Tomas Tobiasson på Angamato Ekonomikonsult AB.

Det är oerhört viktigt att varje mål som man sätter upp, är specifika mål som man vill uppnå.

När man sätter upp olika mål, oavsett om det rör sig om mål för företag, organisationer eller dig som privatperson så måste de vara specifika. Detta för att de skall vara så tydliga och klara som möjligt. Att sätta upp ett mål som t.ex. att jag skall måste börja röra på mig är inte något specifikt mål. Däremot är att jag skall börja motionera genom att ta en promenad om 45 minuter varje dag, mer specifikt på något sätt. Att röra på sig kan ju vara allt från att spela fotboll, löprunda, simma, cykla, promenera, åka skidor o.s.v. Men genom att klart och tydligt precisera vad jag menar med mitt mål så är det lättare att arbeta på det så att det blir verklighet. För det är ju det som är tanken med att sätta upp ett SMART mål eller hur.

Se upp med mål som är ”flummiga” och något som aldrig kan förverkliga.

Om vi är överens om att alla mål skall vara specifika som möjligt. Men varför sätter vi då upp en massa mål i våra liv som är flummiga. Är det för att skydda vårt eget samvete från en massa olika mål som vi aldrig kommer att förverkliga i verkligheten? Ja jag tror att det kan vara så. Genom att inte klart, enkelt och tydligt kunna klargöra sina mål blir de bara en klyscha. Något som inte leder någon stans, utan bara en är fin fasad att kunna visa för vänner och bekanta.

Genom att arbeta med specifika mål så är chansen att de kommer att bli verklighet större.

Genom ett specifikt mål som du är beredd att jobba med finns alla förutsättningar för att du skall lyckas att nå det mål du bestämt dig för. Jag tror att de flesta innerst inne är medvetna om att man behöver vara konkret i sin målbild.

Låt den här artikeln bli startskottet för ditt nya liv, där dina mål alltid kommer att bli verklighet. Sluta lev ett drömliv och låt dina mål bli verklighet i ditt liv.

Usch det här var ju jobbigt! Finns det inga genvägar?

Ja! Det här med att sätta upp olika mål i sitt liv eller i en organisation, kräver mycket arbete om de skall bli verklighet. Av erfarenhet är jag medveten om att det aldrig finns några genvägar här i livet, om man vill uppnå det resultat som man drömmer om. Det är så många som har försökt och tappat sugen tidigare, så varför inte redan från början fundera igenom vad man vill uppnå. Om du lägger lite tid på själva målbilden så blir det en god investering i framtiden. Att använda sig genvägar eller ”flummiga” mål leder sällan någon stans. Så varför börja jobba med specifika mål som du orkar genomföra istället?

Behöver du hjälp med att sätta upp ett eller flera specifika mål?

Om du känner att du skulle vilja ha lite hjälp för att sätta upp dina mål. Så ta kontakt Tomas Tobiasson på Angamato Ekonomikonsult. Du når Tomas Tobiasson lättas genom att använda kontakt formuläret lite längre ned på den här sidan eller så ringer du honom på telefon 0770-33 99 25. Du är så välkommen. 

Följ oss på sociala media. Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Tomas Tobiasson, Specifika mål

Klicka på bilderna och bli vidare kopplad till våra sidor.

Fb logga Angamato, Specifika mål, Tomas Tobiasson, Angamato Ekonomikonsult AB

Facebook

Google +

Linkedin

 

 

 

 

 

Kontakt med oss på Angamato Ekonomikonsult 

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,Specifika mål, Tomas Tobiasson

Det är lätt att  ta kontakta med Angamato Ekonomikonsult.

Även om det fysiska avståndet kan kännas långt, så är vi aldrig längre bort än en telefon, surfplatta eller en dator.

Vi är intresserade av att få kontakt med Er.

Fyll i nedanstående uppgifter så tar vi kontakt med Er.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer där vi kan nå dig

Här kan du ange om det är något annat som du vill ha besked på eller om önskad tidpunkt då vi ringer upp

 

 

 • Gratis frågeservice

  Frågeservice Bokföring

  Klicka på bilden och läs mer!

 • Vår adress

  Angamato Ekonomikonsult AB
  Orgnr. 5568671795
  Järnvägsgatan 27 B, 794 30 ORSA
  Tel 0770-33 99 25
  E-post info@angamato.se

 • Nyhetsbrev

  Registrering för att erhålla våra nyhetsbrev. Genom att registera dig för så erhåller du kostnadsfritt våra nyhetsbrev. Varje nyhetsbrev innhåller en länk som du enkelt kan avregistrera dig för framtida nyhetsbrev.