Ekonomi och Redovisning hos Angamato

Ekonomi och Bokföring hos Angamato

När revisorn börjar prata om ekonomi stängs många hjärnor av,boföring är inte bara något som många ser som komplicerat, det är dessutom en vanlig källa till oro för verksamheter. Utan rätt kunskap och engagemang blir jobbet inte väl utfört. På Angamato tycker vi inte alls ekonomi är tråkigt. Och efter ett samtal med oss, brukar de flesta tycka det är roligt och spännande att prata om pengar.

Ekonomi och bokföringstjänster.

För att få en rättvisande bila av företagets ekonomi krävs en korrekt bokföring. Om du inte  har ork eller kunskap att sköta företagets bokföring kan vi hjälpa dig. Kika vidare på vår sida om Löpande bokföring .

Ekonomisk rådgivning

Genom ekonomisk rådgivning kan vi ge tips, så att ditt företag tjänar pengar och en strategi för hur verksamheten kan växa. Ta hjälp av oss och frigör pengar eller kapital till investeringar i nya maskiner och personal. Kika vidare på våra sidor om Ekonomisk rådgivning.

Ekonomistyrning

Dina mål med företagets ekonomi styr självklart inriktningen på vårt arbete. Vi lyssnar på dina önskemål och visioner, sedan förklarar vi vad den bästa handlingsplanen är på ett sätt som du förstår. Från vårt utanförperspektiv ger vi oberoende ekonomisk rådgivning och fångar upp sakerna du missar. Omsorgsfull redovisning av din ekonomiska situation idag underlättar planering inför framtiden. Våra rådgivare levererar korrekta beräkningar enligt alla konstens regler. Det bidrar till ekonomisk trygghet för dig som företagare. Kika gärna vidare på vår sida om ekonomistyrning (kommer dec 2016).

Anpassade ekonomiska rapporter

I våra ekonomitjänster ingår lättförstådda rapporter och bokslut. Det viktigaste av allt är att du förstår de ekonomiska rapporter som vi presenterar. De är i första hand till för dig. Det är ju ditt företag det gäller. Varje företag är unikt därför skräddarsyr vi dina ekonomiska rapporter, så att de passar just dig.

Lönehantering och personaladministration

Vi arbetar även med outsourcing av hanteringen av löner. Personalens lön är angelägen, men svårhanterad. Lagar och regler förändras ständigt – här kan vi bidra med vår spetskompetens. Du fokuserar på ditt företag medan vi tar hand om den löpande löneadministrationen. Kika gärna vidare på våra sidor om Löner.

Kontakta oss på Angamato om din ekonomi och redovisning

Är vi rätt ekonomibyrå för dig? Läs gärna även  vår artikel om Rätt ekonomibyrå för dig

Är du redo för en enklare företagsekonomi i balans? Ring oss på telefon 0770-33 99 25 eller använd vårt kontaktformulär(klicka här)