Angamato Ekonomikonsult den lilla byrån som kan utföra stordåd tillsammans med dig. Telefon 0770-33 99 25 E-post info@angamato.se

Artiklar från Angamato

Artiklar från Angamato

Artiklar från Angamato

Här presenterar vi Artiklar från Angamato som handlar ekonomi och juridik. Våra artiklar vänder sig till dig som jobbar i ett mindre företag och vill  läsa artiklar på enkel svenska. Vår målsättning är att alla ska förstå. Du ska inte behöva ha en massa fackkunskaper inom våra arbetsområden.

Vi tror på kunskapsekonomi.

Vi tror att kunskapsekonomin även ska finnas inom ekonomins och juridikens värld. Låt oss hjälpas åt att sprida kunskap vidare. Genom kunskapsspridning  ökar vi allas möjlighet till ökad kompetens. Den kunskap som artiklar från Angamato förmedlar är gratis. Vårt syfte med dessa artiklar är att du skall förstå vad ”fackfolket” har så svårt att förklara.

Vi kan inte allt. Men vi försöker dela med oss av den kunskap som vi  har genom artiklar från Angamato.

Artiklar från Angamato kommer direkt från verkligheten.

Många av Artiklar från Angamato kommer direkt från våra läsare och klienter. Artiklar från oss, berör ämnen som kan vara av allmänt intresse. Har du själv funderingar över något inom vårt arbetsområde? Dra dig inte för att ställa en fråga.

Har du funderingar eller förslag på artiklar från oss? Ge oss gärna förslag.

Denna frågeservice är helt kostnadsfri oavsett om du är klient hos oss eller inte. Skulle frågan vara av mer personlig art och behöva lite specialinsatser  kan det kosta några kronor. Men innan vi drar i gång ett sådant arbete, så säger vi till. Du får du ett uppskattat max pris. Sedan avgör du om vi skall gå vidare eller inte.

Frågor sänds via mejl på info@angamato.se eller ring oss på telefon 0770-33 99 25. Det är  tillsammans med dig som vi får uppslag på nya artiklar. Vi lovar att inte göra dig besviken.

Kom ihåg! Det finns inga dumma frågor, men det finns en massa dumma svar.

Fler länkar finns i menyn på höger sida.

Kontakta oss

Kontakta oss

Angamato är din hjälpande hand i juridikens och ekonomins överväldigande värld. Ring oss på 0770-33 99 25! Eller varför inte använda vårt Kontaktformulär Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

 

 

 

 

 

 


 

 • Vår adress

  Angamato Ekonomikonsult AB
  Orgnr. 5568671795
  Järnvägsgatan 27 B, 794 30 ORSA
  Tel 0770-33 99 25
  E-post info@angamato.se