Angamato Ekonomikonsult den lilla byrån som kan utföra stordåd tillsammans med dig. Telefon 0770-33 99 25 E-post info@angamato.se
Home » Angamato Ekonomikonsult » Angamato Ekonomikonsult kontor i Stockholm

Angamato Ekonomikonsult

Angamato Ekonomikonsult öppnar kontor i Stockholm som ett aktivt led i att komma sina kunder allt närmare. Vi anser att vi måste närma oss de geografiska platser där våra kunder finns. Visst är det den digitala världen som vi brukar använda för de flesta av våra kundkontakter, men man får aldrig glömma bort att det är människor som vi arbetar med. Då behövs det även fysiska platser där man kan träffas. För att prata lite ekonomi, juridik eller bara umgås. Därför tar vi nu steget att bygga upp en bokföringsbyrå i Stockholm.

 

Vi kommer också att ha flera riktiga kundseminarier för våra kunder och alla andra som vill vara med.

De seminarier som Angamato Ekonomikonsult kommer att hålla kommer att handla om olika ämnen inom företagsekonomi och affärsjuridik som nästan alla småföretag är intresserade av. Det kommer ofta att handla om hur du skall kunna öka din vinst i företaget eller om hur du skall plocka ut pengar ur företaget med så låg skattebelastning som möjligt. Vi kommer också att visa dig på hur vi tillsammans kan sänka dina kostnader för din egen administration.  Visst låter det intressant. Håll ögonen och öronen öppna. Dessa seminarium kommer att annonseras här på vår hemsida. Den som vill vara säker på att inte missa något av dessa tillfällen kan registrera sig  för  mer information genom att klicka här.

 

Angamato Ekonomikonsult i Stockholm

Adress

Stora Skuggans Väg 9

115 42  STOCKHOLM

Telefon

08-50 90 72 91

Mejl

info@angamato.se

Du är alltid välkommen att titta in på en fika till oss.

Vi på Angamato Ekonomikonsult tycker det är viktigt med personliga möten mellan oss och våra kunder. Därför står våra dörrar nästan alltid öppna för en äkta Svensk fika. Det är bra om du slår en telefonpling först, för att vara säker på att vi finns på plats. Det kan ju vara så att vi är ute och besöker någon annan av våra kunder just den dag som du tänkt att besöka oss.

 

 

 

 • Vår adress

  Angamato Ekonomikonsult AB
  Orgnr. 5568671795
  Järnvägsgatan 27 B, 794 30 ORSA
  Tel 0770-33 99 25
  E-post info@angamato.se